Herba Plus Danmark ApS

blev stiftet den 1. februar 2014 og vi har siden været meget aktive på det danske marked.

Vi er kun engrosfirma, hvilket vil sige, at vi ikke sælger til private forbrugere. På vores hjemmeside vil du kunne finde oplysninger om forhandlere i Danmark (under opbygning).

Vores mission er

at give danske forbrugere adgang til kvalitetsprodukter, som indeholder præcis dét, der står på deklarationen.

Mange kosttilskud indeholder ikke de angivne mængder, ej heller de angivne indholdsstoffer og det er et stort problem for forbrugeren, som reelt risikerer at købe et produkt der intet er værd. Det er en del af de produkter, der markedsføres på "ikke danske" hjemmesider, der har problemer med kvaliteten.

Derfor går vi meget op i, at vores produkter er kontrolleret og kvalitetstjekket inden vi får dem på hylden og markedsfører dem i Danmark.

Herba Plus Norge, der producerer kosttilskudene, anfører således:

All fremstilling foregår i henhold til GMP kvalitetsstandard. Råvarene hentes fra Norge og internasjonale leverandører av farmasøytiske råvarer. All videreforedling og produksjon foregår i topp moderne lokaler i Norge. Alle råvarene er laboratoriekontrollert for å påvise at det ikke finnes skadelige elementer som bakterier, sprøytemidler, tungmetaller, radioaktivitet eller andre uønskede stoffer. Samtlige råvarer er, så langt det lar seg fremskaffe, biologisk-økologisk dyrket.

Vi glæder os til at møde dig som kunde i vores forretning og vi glæder os til, at du kan sælge nogle kvalitetsprodukter til dine kunder.